Skip to content
Datum: 30-05-2024
Coen Hagedoorn Bouw BV Print E-mail

chb.pngVoor Coen Hagedoorn Bouw BV uit Huizen verricht OOR bouwmanagement diverse werkzaamheden, waaronder de volgende projecten:

 

Herontwikkeling Winkelcentrum - Gouda
Aan de Kleiweg in Gouda is een gedateerd winkelcentrum, dat uit de jaren 80 stamt, in opdracht van Redevco Nederland geheel gerevitaliseerd.
Winkels zijn opnieuw ingedeeld en een in onbruik geraakte passage is ook getransformeerd tot winkelruimte. Meest opvallende aan dit project is echter dat de gevel geheel vervangen is, waardoor het lijkt alsof er nu 7 verschillende historische panden.
Aan de uitvoering van het project zaten een aantal uitdagende aspecten.
Om te beginnen staat het winkelcentrum aan één van de drukste winkelstraten van Gouda, die bovendien ook nog in een voetgangerszone ligt. Een ander belangrijke voorwaarde was dat een aantal winkels tijdens de werkzaamheden "gewoon" open zou blijven. Dit alles maakte dat alles zeer zorgvuldig gepland en overlegd moest worden. Het hield ook in dat er steeds gezocht diende te worden naar werkmethodes die zo min mogelijk overlast voor zowel de winkels, het winkelde publiek en de bewoonde omgeving opleverde.
Minstens zo uitdagend was dat het project onder het BREEAM-label uitgevoerd werd. Hierbij is het 3-sterren (Very Good) BREEAM-NL Nieuwbouw ontwerpcertificaat behaald. In dit kader is dit project door de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) uitgeroepen tot pilot project 'Duurzaam Bouwen'.
Kortom, zeker geen alledaags project dat veel inventieviteit van alle betrokkenen vroeg.

OOR bouwmanagement heeft voor op dit project voor Coen Hagedoorn Bouw zowel een deel van de werkvoorbereiding uitgevoerd alsook bijgedragen aan de afstemming met alle betrokken partijen.

Kleiweg Gouda

(Klik hier voor foto's)


Vooronder.jpg
Vooronder Huizen
Een appartementencomplex van 30 woningen is getransfordmeerd naar een complex voor begeleid wonen, waarin een aantal eensgezinswoningen en appartementen alsmede een grote groepswoning opgenomen zijn. Daarnaast zijn van 2 naastgelegen appartementencomplexen de gevelkozijnen, dakpannen en balustrades vervangen. Ten slotte zijn de galerijen en balkons opgehoogd om zodoende de drempelopstanden bij de buitendeuren te verlagen.
Voor dit project heeft OOR bouwmanagement de gehele werkvoorbereiding verzorgd.Nieuwbouw Vista-Betuining - Huizende_Betuining_medium.jpgDe Betuining is een onderdeel van de Vista locatie in Huizen. Het betreft een parkeergarage met daarop een appartementencomplex met 88 woningen en enkele commerciële ruimten.Ook voor dit project is de gehele werkvoorbereiding gedaan.

 

 

 

Nieuwbouw Furore - Amsterdam
Het betreft hier de nieuwbouw van een zgn solid, waarin naderhand allerlei bestemmingen en ruimteverdelingen mogelijk zijn.
Op dit project heeft OOR bouwmanagement de werkvoorbereiding ondersteund.

Verder hebben wij bij diverse aanbestedingen en ontwikkelingen een bijdrage geleverd zoals het maken van plannen van aanpak, het vaststellen van uitvoeringsmethodieken en uitwerken van alternatieven.